Vzhledem k momentálnímu velkému množství objednávek budou vaše klubíčka odesílána 10-15 PRACOVNÍCH dní PO OBDRŽENÍ PLATBY. Na případné dotazy ohledně termínu dodání nebudeme reagovat. Děkujeme za pochopení a zájem, vaše Hravá klubka :-)

Hodnocení obchodu

4,8 64 hodnocení
5
60x
4
0x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JW Avatar autora Jana Weberová | 15.9.2021
Dlouhá doba dodání. Více jak 20 pracovních dní. Klubíčko jsem potřebovala dokoupit na dokončení šátku, jinak bych odstoupila. Další už neobjednám.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.9.2021
Děkuji za hodnocení. Psala jsem vám dva maily ohledně doby odeslání. Vaše rozhodnutí již nic nekupovat budu plně respektovat.
JP Avatar autora Jitka Prokesova | 14.9.2021
Děkuji za krásná klubíčka a nečekaný dárek k nákupu. Už si dělám zálusk na dalši nádheru s názvem Beskydy ????
HK Avatar autora Hana Konopková | 11.9.2021
Spokojenost.
P Avatar autora Pavla | 9.9.2021
Super
AV Avatar autora Alena Váchová | 9.9.2021
Naprostá spokojenost. Skvělá domluva, kvalitní krásná klubíčka.
Avatar autora | 9.9.2021
MS Avatar autora Milada Sabóová | 6.9.2021
Koupila jsem dvě klubíčka s lurexovou nitkou a jsou úžasná.Pani Ivanka mi vždy vyhoví i když občas sama nevím co chci.
Avatar autora | 6.9.2021
AD Avatar autora Alena Durdilová | 6.9.2021
Zakoupila jsem dvě nádherná klubíčka a z jednoho už je šátek. A musím říct, že se s klubíčkem úžasně pracovalo a moc hezky vzorovalo melírované klubíčko na míru. Zároveň děkuji i za následný servis, kdy mi nevyšla nit a po dotazu mi bylo kousek namotáno a já dodělala šátek. Moc děkuji sem se určitě ráda vrátím.
D Avatar autora Daniela | 5.9.2021
Jsem velice spokojená. Komunikace skvělá. Rady nad zlato. Zboží nádherné. Krásně se s touto přízí pracuje. Děkuji.
MP Avatar autora Monika Ptáčková | 5.9.2021
Perfektní obchod a překrásná klubíčka. Vymyslela jsem si i vlastní klubíčko a paní Ivanka, velice ochotná a milá, přesně vystihla mojí představu. Komunikace s obchodem na velmi nadstandardní úrovni! Háčkovat sice přes léto moc nestíhám, ale jsem ze všech klubíček i obchodu opravdu nadšená.
E Avatar autora Eva P | 5.9.2021
Naprostá spokojenost se vším. Klubíčko Pálava 2 je nádherné. Těším se na tvoření.
EM Avatar autora Eva Mikešová | 5.9.2021
E Avatar autora Erika | 5.9.2021
Jsem moc spokojená klubíčka přišly dřív než jsem čekala byla dobrá komunikace při vybraní a doladění klubka na přání které mně moc potěšilo už teď se těším až z něho budu dělat šátek sestře.
ŠZ Avatar autora Štěpánka Zavadilová | 5.9.2021
Avatar autora | 5.9.2021
Klubíčka mi přišla, ale až po odeslani emaliu s prosbou kdy mi dorazí, platba byla odeslana 2.8 , ale klubíčka mi přišla až 31.8, takže jsem malinko zklamaná
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.9.2021
Děkuji za hodnocení, dovolte mi reagovat. Nemáte být zklamaná z čeho. V době vaší objednávky byla lhůta ODESLÁNÍ 15-20 PRACOVNÍCH dní PO OBDRŽENÍ PLATBY. Aktuální doba odeslání je VŽDY na e-shopu a nemůžete ji žádným způsobem minout, protože na vás vyskočí na každé stránce. Vašemu zklamání tudíž nerozumím, protože jste dostala klubíčka v avizovaném termínu. Příště se prosím podepište, ať vím, na koho reaguji, abych mohla být konkrétnější. Klubíčka vám neodešla AŽ po vaší urgenci, ale protože jste jednoduše byla na řadě. EDIT - podepisovat se nemusíte, našla jsem si vás podle IP adresy.
V Avatar autora Veronika | 3.9.2021
Krásná klubíčka, jsem moc spokojená, klubíčko na přání bylo přesně dle mých představ. Komunikace s paní Ivankou byla výborná. Určitě doporučuji.
MS Avatar autora Milada Sabóová | 3.9.2021
Krásná klubíčka, skvělá spolupráce i když si navymýšlim spousty věcí,co zrovna potřebuji udělat.Vždy mi velmi ochotná p.Ivanka vyhoví.
ŠB Avatar autora Šárka Bubeníčková | 2.9.2021
Nejsem spokojená vůbec! Platba za klubíčko byla přijata 2.8. a dnes je 2.9. a klubko pořád nemám. Na stránkách je sice upozornění, že vyřízení bude trvat 10-15 pracovních dnů, ale ono už to je 24 pracovních dnů. A to jsem si vybrala klubko, které je skladem. Takže ačkoli obvykle za klubíčka utratím ročně i víc než deset tisíc, u Hravých klubek už neutratím ani kačku. A to ještě ani nevím, co mi přijde. Obávám se, že i nádherné klubko mi krásné připadat nebude.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.9.2021
Dobrý den, děkuji za vaše hodnocení. Dovolte mi reagovat. V době vaší objednávky byla doba ODESLÁNÍ 15-20 PRACOVNÍCH dní PO PŘIJETÍ platby. 1,9, vám byl odeslán e-mail se sdělením, že vaše objednávky byla vyřízena a bude expedována. Jak rychle to vyřídí Zásilkovna nejsem již schopna ovlivnit. Za jednodenní zpoždění oproti avizovanému termínu odeslání se velmi omlouvám, chápu, že v horizontu měsíce je to neomluvitelný prohřešek. Se zbytkem vašeho sdělení zcela souhlasím.
Avatar autora | 26.8.2021
Jsem spokojená, delší dodací lhůta byla avízovaná, takže mi nevadilo čekat. Klubíčka jsou krásná