Objednaná klubíčka vyrábíme až na základě objednávky. Momentálně odesíláme do tří týdnů od přijetí platby.

Hodnocení obchodu

4,9 81 hodnocení
5
77x
4
0x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora JANA PATEROVÁ | 10.11.2022
Klubíčka od paní Ivanky jsou úžasná už jsem uháčkovala tři svetříky dopadly krásně. Momentálně mám skoro uháčkovaný kardigan klubíčko podle přání. P.Ivanka se trefila úžasně do mých představ. Nyní mám v zásilkovně další balíček a už se těším až si ho vyzvednu. A už mám vybrané další úžasné klubíčka , jen mít čas na tvoření.
IR Avatar autora Iva Richtrová | 17.5.2022
Klubíčka velmi krásná a kvalitní, jsem moc spokojená, už mám v košíku další. Jen bych uvítala víc přírodních kombinací.... Chtěla bych se zeptat, děláte i dvounitku??? Děkuji
K Avatar autora Kathi | 15.4.2022
Obchod paní Ivany Vavřinové je u mě na špici. Klubíčka jsou krásná a fantasticky navinutá, žádné "šmodrchance" a jednotlivé nitky spolu perfektně lícují. Zvláště nadšená jsem z klubíčka na přání, které mi paní Vavřinová vyrobila podle fotky. Barvy sedí úplně báječně. Spokojená jsem i s komunikací s obchodem. A co se dodací lhůty týče, je to ruční výroba a ani já nebudu mít šátek nebo svetr za dva dny hotový. Počkat si se rozhodně vyplatí, klubka jsou úchvatná a originální.
Z Avatar autora Zuzana | 30.11.2021
Nádherná klubíčka
M Avatar autora Monika | 29.11.2021
Vše SUUPER
M Avatar autora Majka | 22.11.2021
MJ Avatar autora Marie Janoušková | 5.11.2021
Barevnost klubíček je kouzelná, pastelové odstíny, jsem nadšená. Těším se na jejich zpracování v podobě šátků nebo letních halenek.
ID Avatar autora Ivana Drnovská | 24.10.2021
Jsem nadmíru spokojená, klubíčka jsou nádherná a vždy přesně podle mých představ ❤️
Avatar autora | 15.10.2021
Jsem maximálně spokojená a ještě jsem klubíčka dostala dřív se mi zdá...jsou úžasná...moc dekuji
Avatar autora | 14.10.2021
Krásná klubíčka
RH Avatar autora Romana Hrabáková | 14.10.2021
Perfektní jako vždycky.
JP Avatar autora Jaroslava Pecháčková | 12.10.2021
Já jsem spokojená velmi, jen jsem zapomněla zaplatit, tak se to trochu moji vinou protáhlo..
Avatar autora | 11.10.2021
Překrásná klubíčka, komunikace výborná, velký výběr, prostě jedna velká paráda.
LI Avatar autora Lančová Ivana | 9.10.2021
JM Avatar autora Jana Míková | 6.10.2021
J Avatar autora JV | 25.9.2021
Věděla jsem o termínu dodání, proto jsem objednávala s předstihem. Klubíčka jsou krásný barevný sen. Jsem nadšená a spokojená na 100 %.
Avatar autora | 20.9.2021
Krásné zboží, dobrá komunikace. Delší doba dodání je avizovaná na stránkách, nevadí mi to. Určitě se budu vracet.
JW Avatar autora Jana Weberová | 15.9.2021
Dlouhá doba dodání. Více jak 20 pracovních dní. Klubíčko jsem potřebovala dokoupit na dokončení šátku, jinak bych odstoupila. Další už neobjednám.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.9.2021
Děkuji za hodnocení. Psala jsem vám dva maily ohledně doby odeslání. Vaše rozhodnutí již nic nekupovat budu plně respektovat.
JP Avatar autora Jitka Prokesova | 14.9.2021
Děkuji za krásná klubíčka a nečekaný dárek k nákupu. Už si dělám zálusk na dalši nádheru s názvem Beskydy ????
HK Avatar autora Hana Konopková | 11.9.2021
Spokojenost.
Nahoru
81 položek celkem